Habittens Herremode Gennem Tiderne

Habit herremode

Habitten er den ultimative beklædningsgenstand

Habitten er den ultimative beklædningsgenstand for den moderne og stilbevidste gentleman og er derfor en vigtig del af vores DNA.

Det var her historien om Jardex startede - som herreskrædderi i 1917 i en lille lejlighed i København. Habitten er både elegant, stilfuld og praktisk.

Definitionen på en habit i dag, er hvor jakke og bukser er syet i samme stof. Tidligere bestod en habit af 3 dele; jakke, bukser og vest.

Habittens historie gennem tiderne

Habittens historie har sit ophav i England, hvor den startede som en vigtig del af adelen og overklassens garderobe. Senere kom den italienske stil til, hvor det mere afslappede og elegante look, med lettere stoffer vandt indpas.

I dag er habitten en vigtig og naturlig del af den moderne mands garderobe og benyttes både på kontoret, som til fest og til selskab.

Til fest og selskab hører det til, at en elegant klædt kvinde følges med en elegang habitklædt gentleman

Få de fineste habitter hos Jardex

Vores habitter, er designet med henblik på at være både eksklusive og praktiske.

Der er minimum 3 lommer udvendig og indvendig til briller, nøgler, tegnebog, mobiltelefon, tørklæder, m.m.

Hos Jardex er vi stolte over vores egne habit kollektioner; Jardex, Brdr. Jardorf København, Jardorf Brothers Classic og Brothers Red Label. Disse er fremstillet i metervarer af meget høje kvaliteter fra bl.a. Cerruti, Marzotto, Zegna, Bereila i super 100’s, super 120’s 100% fine wool.

I vores design, der har rødder tilbage fra skrædderiet, lægger vi vægt på det moderne snit med en elegant klassisk og komfortabel pasform, både til fritid, arbejde og fest.

Med vores fagmæssige erfaring står vi inde for at levere top produkter, som ikke går på kompromis med kvalitet og pasform. Også fra kendte mærker som Pierre Cardin, Oscar Jacobson, Sunwill og Van Gils.

Se vores store udvalg af habitter fra kendte mærker

Vi synes, at en hver mand bør have mindst to habitter fra Jardex i deres garderobe, hvor mange har du? Besøg Jardex.dk og se vort store udvalg af habitter til mænd.

Du er også velkommen til at besøge vore butik, Jardex Showroom Butik Ballerup.