Bravo Mr. Jardex, mere end 100 år med den gyldne tråd

- fra eksklusivt herretøj til allemandseje, både i vores butikker og webshop

Brdr. Jardorf A/S, JARDEX

- blev oprindeligt grundlagt i 1917, som et eksklusivt herretøj's skrædderi, på Kgs. Nytorv, København, hvor datidens borgerskab fik syet deres herretøj, habitter, jakkesæt, benklæder, frakker, tøj til arbejde eller tøj til fritid og festtøj til mænd efter mål. Firmaet er i dag bedre kendt under navnet Jardex.

Bravo Mr Jardex

Sloganet for elegant herretøj er blevet folkeeje.

Jardex er et familieforetagende og har været i familiens eje siden 1917, hvor herretøj's skrædderiet blev etableret, på Kgs. Nytorv, København og blev senere til et egentligt tilskæreri/skrædderi og herrekonfektion's fabrik i Sankt Pederstræde, København, hvor herretøj i fineste kvalitet blev fabrikeret, habitter, jakkesæt, jakker, bukser, frakker mm. Lokaliteterne blev efterhånden for trange i København og Jardex byggede og udviddede i 60'erne med en ny stor succesrig herretøj's fabrik i Roskilde med ca. 400 ansatte, og med stor eksport af eksklusivt herretøj til hele verden, hvor produktionen sluttede i 1981.

Produktionen af herretøj, som habitter, jakkesæt, herrebukser foregår nu mest i udlandet, hovedsageligt i Italien, Frankrig og Portugal.

Jardex. 
Butikker tæt på kunderne og vores “revolutionerende” “habit sæt og pakkeløsninger” Jardex første herretøj's butik åbnede i 1985 i Hillerød, og siden er det blevet til afdelinger i Ballerup (JARDEX ERHVERV), og herretøjsbutikker Lyngby, Roskilde, Jardex Rødovre Centrum. Jardex herretøj's butikker har, siden starten i Hillerød i 1985, markeret sig og haft succes med at producere moderigtigt herretøj, herre konfektion og høj kvalitetsmæssigt herretøj, uden om fordyrende mellemled, dvs. herretøj direkte til forbrugeren. Herretøj og priser lige til at bære Jardex "opfandt" og lancerede, herrekonfektion's “habit sæt og pakkeløsninger”, hvor kunden får økonomisk fordel ved at købe et helt sæt, eller en større garderobepakke. Dette gør, vi kan producere større serier, købe større ind hos vores leverandører, og give disse besparelser videre til vores kunder. Her kan nævnes: Blazer-sæt, Smoking-sæt, Kjole og Hvidt-sæt, Jakke pakker. Da, vi selv producerer, indkøber metervarer og tillægsmaterialer og entrerer med indenlandske og udenlandske herretøj's fabrikker og lønsystuer, opnår vi en pris på herrekonfektion, hvor det ikke er nødvendigt, at gå på kompromis med kvaliteterne, og vi kan frit vælge de dyreste og fineste metervarer, og opsy vores jakkesæt, habitter, og bukser, såsom Cerruti, Marzotto, Thiberghien, Zegna, Reda osv., og hermed producere luksusprodukter til fornuftige priser.
I dag er Jardex samlet på Tempovej 46, 2750 Ballerup, med detail butik, Erhvervs butik og webshop.

Jardexs filosofi er enkel.
De bedste materialer, den bedste pasform og finish til den rigtige pris. Jardex stiller høje krav til, at de faglige håndværkstraditioner bibeholdes i vores herretøj. I vores jakker, og habitter anvender vi ofte oplukkelige ærme-knaphuller på jakker og habitter i Best Make, hvor skrædderi stikninger, håndstikninger(AMF), indlægsmaterialer med indvævet hestehår stadig anvendes, og kun i de fineste og bedste materialer. Pasformen på vores herretøj, habit, jakke, blazer skal være helt i top, og vi ved, hvad vi taler om, da vi er fagfolk og har været med i over 100 år. Jardex er kendt for sit kæmpe store udvalg i herretøj og konfektion og vi tilbyder et enormt udvalg af habitter, jakkesæt, bukser, skjorter og har en specialafdeling for fest og bryllupstøj, med kjole og hvidt, Jaquettes, smoking og festtøj, lange jakkesæt, slimfit smoking, hvide smoking jakker og selskabstøj til mænd. Ud over egne mærker, forhandler vi et stort udvalg af kendte herretøjs mærkevarer.

Jardex.dk.
Oplev og køb Jardexs kendte kvalitet, hvor du er. Køb herretøj online, i vores netbutik for mænd, Jardex Herretøj webshop, hvor man bekvemt og nemt kan indkøbe lækkert 1. klassses kvalitets herretøj online, og under menuen SHOWROOM, vises det utroligt store udvalg i herretøj og mærkevaretøj til mænd, som vi forhandler i vores herretøj's butikker og som vi nu også sælger online.

Jardex erheverv.
Vi tilbyder kvalitets løsninger for firma, profil og arbejdsbeklædning sideløbende med starten af egne herretøj's butikker i 1985, har Jardex også etableret en af Danmarks største virksomheder inden for B2B, JARDEX ERHVERV, som løser specialopgaver, inden for firmabeklædning, profil og arbejdsbeklædning, reklame og gaveartikler, samt vingaver. > Besøg jardexerhverv.dk