• FRI FRAGT PÅ KØB OVER 499 kr.
  • HENT & BYT I BUTIKMenu

Konfirmationstøj

Konfirmationstøj og konfirmandtøj til drenge er Jardex også specialister i, vi har et stort udvalg i konfirmationsjakkesæt, veste og konfirmations bukser til drenge. Festtøjet til drenge går fra str. 40 (12 år).

Tiden hvor en konfirmand blev konfirmeret i jeans og skovmandsskjorte er forbi. Konfirmationstøj i dag er stiligt og elegant, og konfirmationstøj til drenge, og drengetøj til bryllup omfatter i dag slim fit smoking, slim fit habitter og slim fit jakkesæt.

Konfirmationstøj fra Mr Jardex er i høj kvalitet, og i sidste nye design, som slim fit habit til drenge og slim fit smoking til drenge. Smoking tøj til konfirmation til drenge, og drenge smoking til bryllup, vælges ofte for at gøre dagen så festlig og stilig som muligt. Hvorfor leje en drengesmoking, vi har billig smoking fra Kr. 999.-

Konfirmationstøj til drenge er drengetøj, der absolut bør prøves på, så du får den rette størrelse og model, samt pasform skal tilpasses til netop dig, og dette kræver høj faglig ekspedienthjælp samt tilretninger hos vores skrædder.

Besøg en af vore Herretøj butikker i København: Rødovre, Lyngby eller Roskilde og se vort store udvalg i Konfirmationstøj til drenge.

Tilmeld vores Jardex VIP klub

Som medlem af vores VIP klub, modtager du emails om gode tilbud, vores udsalg før andre kunder og specielle VIP fordele