• FRI FRAGT PÅ KØB OVER 499 kr.
  • HENT & BYT I BUTIKMenu

magicslider
Kjolesæt til bryllup, frimurer logen eller anden event, kan købes på vores webshop.

KJOLE OG HVIDT

Sorter faldende
16 produkt(er)

Sorter faldende
16 produkt(er)

Kjole og hvidt

Kjolesæt til frimurer logen eller anden event kan nu købes på vores webshop. Kjole og hvidt køber du hos Jardex.

Kjolesæt til mænd er det rette tøj til brug i frimurer logen eller anden event. Vi er eksperter i festtøj og Kjole og hvidt.

Jaquette, udtales på dansk jaket. Jaquette, Jakét er oprindeligt en angelsaksisk tradition, som bæres af gommen ved bryllup inden kl. 17. Denne tradition er også blevet populært i Danmark, hvor gommen ofte vælger at blive gift i jaquette og senere skifter til smoking til middagen.

Jaquette består af en lang selskabsjakke med skøder, og dertil bæres stribede benklæder, og ofte vælges dertil kjoleskjorte eller smokingskjorte, og plastronsæt med vest.

Hos Jardex har vi et stort udvalg i tilbehør til Jaquette og kjole og hvidt samt alt i festtøj. Det er almindeligt gommen, samt hans " bestman" er klædt i ens bryllupstøj i kirken.

En jaquette klædt mand fremstår elegant og vælges ofte af mænd, der ønsker et utraditionelt særligt valg. Jaquette er herretøj der absolut bør prøves på, så du får den rette størrelse og model, samt pasform skal tilpasses til netop dig, og dette kræver høj faglig ekspedienthjælp samt tilretninger hos vores skrædder. Jardex følger tidens trend for herretøj og bryllupstøj til mænd.

Tilmeld vores Jardex VIP klub

Som medlem af vores VIP klub, modtager du emails om gode tilbud, vores udsalg før andre kunder og specielle VIP fordele