• FRI FRAGT PÅ KØB OVER 499 kr.
  • HENT & BYT I BUTIKMenu

magicslider
Eton Ganghester 1928 er svensk og laver Eton skjorter i høj kvalitet i swiss ironfree cotton. Materialevalget og den høje standard i fremstillings processen gør en Eton skjorte, til en af verdens bedste skjortemærker.

ETON

Sorter faldende
76 produkt(er)
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Sorter faldende
76 produkt(er)
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Om ETON

Eton Ganghester 1928 er svensk og laver Eton skjorter i høj kvalitet i swiss ironfree cotton. Materialevalget og den høje standard i fremstillings processen gør en Eton skjorte til en af verdens bedste skjortemærker. Eton skjorter fås i forskellige modeller, f.eks. slank Eton Slim fit og  Eton Contemporary fit med moderat vidde og indsnit i ryggen, samt Eton Classic fit med plads uden indsnit og med brystlomme. Lyserød Eton skjorte, lyseblå Eton skjorte, og hvid Eton skjorte, ja Eton herreskjorter findes i mange farver og modeller. 

Vidste du, at hver Eton skjorte er lavet af 45 forskellige dele og syet med 12 000 søm? Opdag de vigtigste detaljer, der karakteriserer vores forskellige samlinger.

Jardex kan i dag med stolthed præsentere et stort galleri af Eton skjorter, lige fra skjorten til daglig brug og skjorten til fest, smokingskjorter og kjole og hvidt skjorte. Ternede Eton skjorter er meget populære herreskjorter i dag.


Tilmeld vores Jardex VIP klub

Som medlem af vores VIP klub, modtager du emails om gode tilbud, vores udsalg før andre kunder og specielle VIP fordele