TRAMAROSSA

Tramarossa Jeans til Herre, Køb Jeans Til Mænd Online hos Jardex.dk

Tabel Liste

Sorter stigende
12 af denne vare i butikken

Tramarossa Jeans Til Mænd - Italiensk herremode!

Herre jeans fra Tramarossa

Tramarossa herre Jeans er vi stolte over at føre i et bredt sortiment, som er italiensk herremode i høj kvalitet. En fantastisk pasform og kælen for mindste detalje, gør disse herre jeans til et must til en hver lejlighed! Kan bæres både med en blazer jakker eller i mere casual look med en skjorte eller strik. 

Trammrossa jeans til herre Historie...

Tramarossa er grundlagt i 1967 af Urbano Chemello. I 2003 overtog Urbano Chemellos sønner hvor de sørgede for at sætte fokus på et par jeans af udsøgt, italiensk kvalitet, som kunderne ville elske. Og den plan blev gennemført!
I dag er det brødrene, Roberto, Paolo og Luigi, der styrer firmaet. Især Paolo er bemærket, da han står for selve stilen på Sartoria Tramarossa jeans til mænd. 

Produktionen og udviklingen af Tramarossa jeans kommer fra regionen Veneto, hvorfra ”Made in Veneto” har stor betydning for firmaet, da det definere de kendte herre jeans!
Med dette mærke har Sartoria Tramarossa formået af fremstille jeans til mænd, der altid er tidsløse, kan  bruges til en hver lejlighed og altid er lavet efter højeste kvalitet! 

Køb Trammrossa jeans til mænd hos Jardex.dk

Køb Tamarossa herre Jeans online i Jardex.dk webshop eller vor butik i Ballerup. Vi har stort udvalg af Jeans til herre.

Ps. Tamarossa herre jeans Kan ikke købes i vor butik i Rødovre.