OSCAR JACOBSON

Oscar Jacobson Slim fit Jakkesæt til Mænd, Køb Online Hos Jardex.dk

Tabel Liste

Sorter stigende
49 af denne vare i butikken
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Oscar Jacobson herretøj

Oscar Jacobson tøj til mænd

Oscar Jacobson herretøj er et gammel, svensk velrenommeret tøj brand, der startede i 1903, men familiens virke i tøjbranchen kan dateres helt tilbage til 1622.
Navnet Oscar Jacobson har siden vokset sig stort og kendt for sin høje kvalitet, øje for detaljer og vilje til levere herre tøj uden lige. 

De har siden 1980 været Hofleverandør til det svenske kongehus. 

Oscar Jacobson habitter er kendt for deres høje kvalitet og altid gennemførte detaljer. Med et Oscar Jacobson jakkesæt får du en komplet garderobe, der samtidig er nem at tilpasse til forskellige lejligheder. Med et Oscar Jacobson jakkesæt/jakke kan du skabe et tidløst og moderne look, der let kan bruges i job eller privat.

Hos Jardex finder du et stort udvalg af Oscar Jacobson jakkesæt og bukser til mænd. Vi har både slim fit og regular fit modeller og sælger både de klassiske model i uld og mere moderne
varianter.
Står du og mangler en ny skjorte til din jakke eller Oscar Jacobson jakkesæt? Så tjek vores store sortiment af business skjorter her!

Køb Oscar Jacobsen herretøj online hos jardex.dk, eller besøg vore butikker og se vort store udvalg af jakkesæt og habitter til mænd