SHOWROOM

SHOWROOM

 Jakkesæt og festtøj til mænd fra Jardex

Festtøj til mænd

Festtøj til mænd

Tøj til gommen er Jardex kendt for. Vi har et kæmpe udvalg af tøj til brudgommen og tilhørende accessories. Jardex er specialister i bryllupstøj til mænd. Smoking, hvide dinnerjackets fest habitter og festtøj til mænd. Bryllupstøj til mænd finder du hos Jardex. 

Tilbehør til festtøj

Tilbehør til festtøj for mænd og accessories til mænd, finder du i menuen herunder. Der kan du trykke på de forskellige tilbehørsrubrikker.

Vest og plastron sæt, manchetknapper, brystknapper, kjoleskjorter, ærmeholdere, sokker/strømper og seler. Her kan du se udvalget af tilbehør til smoking, kjole og hvidt, jaquette mm.

Tilbehør til festtøj
Habitter og jakkesæt

Habitter og Jakkesæt

Habitter og Jakkesæt. Habitter og jakkesæt til mænd, finder du hos Jardex. Vi er specialister på herre konfektion og habitter til mænd og drenge.

Vi har siden etableringen af herreskrædderi i 1917, produceret første klasses herretøj, konfektion og habitter og jakkesæt til mænd

Konfirmationstøj til drenge

Konfirmation. Konfirmationstøj og konfirmandtøj til drenge, er Jardex specialister i. Vi har et stort udvalg af slim fit habitter, veste og slim fit bukser til drenge.

Tiden hvor en konfirmand blev konfirmeret i jeans og T-shirt er forbi. Festtøj til drenge går fra str. 40 (12 år)

Konfirmationstøj til drenge
Slips og butterflies

Slips, butterflies og pynteklude

Slipset er en flot bklædningsdel og prikken over i'et til habitten og jakkesættet. Jardex har et stort udvalg af slips. Mange farver og mærker som: Balmain, Donna Karan, Emanuele Giorgio, Eton, Giorgio Armani, Givenchy, Guy Laroche, Kenzo, Marc Jacobs, Prochownick Milano, Tiger og Van Gils.

Se også vores store udvalg Jardex butterflies og pyntetørklæder online.

Blazer jakke

Blazer jakke Vi fører mange mærker inden for herre blazer og jakker til mænd. Fra bl.a. Oscar Jacobson, Sunwill, Van Gils, Brdr. Jardorf Cashmere m.m.

Cerruti blazer herre er en jakke som passer mange forskellige typer bukser og jeans. Cerruti blazer til mænd er syet i Superissimo 120's wool. Blazere har været en populær beklædningsdel gennem mange år og giver et stilfuldt look

Blazer jakker til mænd
Bryllupstøj til mænd

Bryllupstøj til mænd Inspiration

Livets store højtider har altid været forbundet med at mennesket klæder sig i specielt festlig beklædning. Dette hører med til at være menneske. Vi pynter os for hinanden og for at vise os og gøre os attraktive.

Det gælder især festtøj til mænd og bryllupstøj til mænd at vi her klæder os i smoking, kjole og hvidt, jakét eller selskabshabit. Et flot jakkesæt kan også være et perfekt valg for brudegommen eller til festen