Slips Herre Mode

slips herremode

Slipset fremhæver den elegante stil

Slipset er med til at fremhæve den klassiske elegante stil. Det samler skjorten og jakken, når man er bærer habit eller jakkesæt

Man mener, at nutidens slips har deres ophav i England i det forrige århundrede, hvor elever fra Oxford Universitetet begyndte at binde hattebånd omkring deres hals. Denne tendens spredte sig hurtigt til den engelske middelklasse, hvor den signalerede prestige, rigdom og succes.

Stoffet, tit silke, var ofte vævet i regiment-, skole- eller klubfarver. Slipsene var i starten klippet i et stykke stof og foret med et andet. Disse krøllede meget og blev hurtigt slidte. En amerikaner fandt på en ny måde at klippe slipsestoffet på, i tre dele, der blev syet sammen, og det er denne metode vi oftest ser i dag.

Slipsemoden gennem tiden

Slipsemoden har ændret sig gennem tiden, fra smalle slips, til brede, lange eller korte slips over strikkede, uldne, blanke, ensfarvede, stribede og mønstrede.

De to mest almindelige slipsknuder i dag er FOUR-IN-HAND, der passer til alle skjorteflipper og WINDSOR knuden, der kun passer til Cut Away flip.

Jardex har et stort udvalg i slips i alle prisklasser, i et utal af kvaliteter og mønstre. Vi forhandler italienske designerslips i silke og eksklusive silkeslips fra ETON. Pyntetørklæde, eller lommetørklæde, pynteklud.

Selv hvis man ikke går med slips, er det god stil at man, i jakkens brystlomme, har enten en hvid pynteklud, eller en klud i et mønster.

Tørklædet signalerer elegance og selvsikkerhed, især hvis man er lidt opfindsom og uformel, og tænker ”hvad skal det matche”! Det kan være slipset, trøjen, vesten, eller sokkerne.

Se vores store udvalg af slips fra kendte mærker

Mange af vores egne jakker har indbyggede pynteklude, hvor lommeforet i brystlommen kan løftes op og fungerer som et flot pyntetørklæde. Vi forhandler desuden et kæmpe udvalg i pynteklude.

Vi har 18 ensfarvede og et enormt udvalg i mønstrede klude i silke. Besøg Jardex.dk og se vort store udvalg af slips og pynteklæde.

Du er også velkommen til at besøge vore butik, Jardex Showroom Butik Ballerup.