Klassisk Herretøj

Jardex habit klassisk herretøj

Klassisk herretøj har en lang og fantastisk historie bag sig, og hver kultur har sit eget svar på hvad der udgør klassisk herremode. Modebranchen har i det 20’århundrede været en af verdens hurtigst voksende industrier. I Danmark er der især et brand, som har påvirket modebranchen. Historien begynder med et lille skrædderi, som åbnede i København for over 100 år siden.

Bravo Mr. Jardex - Historien bag den klassiske herremode i Danmark

Sloganet ’Bravo Mr. Jardex er i dag blevet folkeeje, og den elegante stil har været med til at revolutionere den danske herremode i d. 20. århundrede. Brødrene gav helt tilbage i 1917 deres klare holdning til den danske herremode med habit, jakke, skjorte, blazer og bukser i de fineste materialer, den bedste pasform og den helt rigtige finish.

Klassisk herretøj i dag

Grundstenene til den helt klassiske herremode gør sig gældende hele året. Uanset om det er januar eller juli, så er der nogle traditioner der varer ved.

Hos Jardex er vi traditionen tro. Det faglige håndværk som formede den danske modebranche bibeholdes i vores modetøj i dag. I vores klassiske herretøjs kollektioner benytter vi stadig de klassiske oplukkelige ærme-knaphuller, som er syet ud fra det elegante ”Best Make” princip hvor skrædderistikninger, håndstikninger og indlægsmaterialer ikke har ændret sig.

Find det klassiske herretøj der passer dig

Hos Jardex har vi mere end 100 års erfaring med klassisk herretøj. Besøg vores butik store showroom i Ballerup, og find den helt rigtige habit der passer dig.